Wie wij zijn

foto doek

Knook Totaal Techniek is een begrip op het gebied van het kwalitatief uitvoeren van electriciteits- en loodgieterswerk.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige diensten leveren met een uitstekende service. Deze goede service en de combinatie van elektrotechnische installatie en loodgieterswerk is echt Uniek!

Betrokken, betrouwbaar en loyaal

Klanten

De klanten van ons bedrijf zijn uiteenlopend. Van particulieren tot projectontwikkelaars. En van een grote groep vaste aannemers en vastgoedbedrijven tot landelijk opererende meubel- en keukenwinkels, zoals Prominent, Profijt, Tieleman Keuken, Super Keukens en vele andere. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine klussen tot grote projecten. Knook Totaal Techniek BV kan alle klussen aan.

Onze klanten zijn tevreden over onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Bovendien denken we mee met onze klanten en adviseren we over de juiste oplossing. We ontwerpen complete installaties en installeren en onderhouden deze. Dankzij de vele jaren ervaring en kennis die wij combineren met onze flexibiliteit stellen wij u niet teleur. Wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn. Uw verwachtingen proberen wij altijd te overtreffen.