Wie wij zijn

foto doek
Historie

In februari 1974 richtte Peter Knook vanuit een schuur een eenmanszaak op met de naam ETB Knook. Twee jaar later had hij in Kwadijk het bedrijf aan huis.

Enkele jaren later versterkte zijn eerste zoon Bert het bedrijf. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde in 2002 naar een grotere locatie aan de Maxwellstraat in Purmerend. In datzelfde jaar begon een andere zoon Ton Knook een nieuwe loodgietersafdeling binnen het bedrijf. Door deze combinatie van diensten werd het mogelijk een volledig installatiepakket aan te kunnen bieden. De naam werd daarom veranderd in Knook Totaal Techniek BV. Toentertijd met totaal 9 monteurs.

Sinds 2005 is vanwege de groei een groter pand betrokken. Deze is gevestigd op de huidige locatie, Netwerk 16 in Purmerend. Ondanks dat de markt grillig werd en te maken kreeg met een groot aantal aannemers die failliet gingen bleef de omzet van Knook Totaal Techniek BV maar groeien.

In 2014 bestaat het bedrijf 40 jaar. Dat jaar werd feestelijk afgesloten met de oplevering van mooie projecten als Spijkerman en Forever21 op het Rokin in hartje Amsterdam.

Het bedrijf blijft groeien. In 2017 hebben we een groep van 40 installateurs. Allemaal experts op het gebied van elektrotechniek en loodgieterswerkzaamheden.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige diensten mogen leveren met een uitstekende service. Dit en de combinatie van elektrotechnische installatie en loodgieterswerk is echt Uniek!

Betrokken, betrouwbaar en loyaal

 

Klanten

De klanten van ons bedrijf zijn uiteenlopend. Van particulieren tot projectontwikkelaars. En van een grote groep vaste aannemers en vastgoedbedrijven tot landelijk opererende meubel- en keukenwinkels, zoals Prominent, Profijt, Tieleman Keuken, Super Keukens en vele andere. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine klussen tot grote projecten. Knook Totaal Techniek BV kan alle klussen aan.

Onze klanten zijn tevreden over onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Bovendien denken we mee met onze klanten en adviseren we over de juiste oplossing. We ontwerpen complete installaties en installeren en onderhouden deze. Dankzij de vele jaren ervaring en kennis die wij combineren met onze flexibiliteit stellen wij u niet teleur. Wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn. Uw verwachtingen proberen wij altijd te overtreffen.