Elektra

Elektra
Knook Totaaltechniek,
is specialist op het gebied van elektrotechniek.
Electriciteit3
Licht en Krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties zijn de basis van iedere elektrotechnische installatie. De elektrische energie wordt over dit systeem geleid naar diverse apparaten en schakelaars. Deze installaties zijn de basis van elk fabriek, bedrijf of woning.

We denken er niet elke dag bij na, maar elektriciteit wordt steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan het werken met computers en koffiemachines. De meeste bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van hun stroomvoorziening. Een betrouwbare licht- en krachtinstallatie is dus heel belangrijk voor bedrijven om door te kunnen blijven werken. Knook Totaal Techniek heeft de kennis en de ervaring om licht- en krachtinstallaties te installeren in elke situatie. Of het nu gaat om een installatie in uw woning, of complexe installaties in fabrieken, wij staan voor u klaar.

Wij kijken graag, samen met u, wat u nodig heeft voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Alarmsystemen

Alarmsystemen beschermen u tegen inbraak, brand en noodsituaties. Camerabewaking is daarbij een aantoonbaar preventief middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Elke type woning of bedrijfspand heeft een ander alarmsysteem nodig. Maar de behoefte om ons veilig te voelen is hetzelfde. De alarmsystemen die wij plaatsten zijn perfect afgestemd op uw behoeften en op de grootte van uw woning of bedrijfspand. Wilt u vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

brandsysteem

 

brandalarm
Brand

We hopen het nooit mee te maken. Maar als er brand uitbreekt is het van levensbelang snel te handelen. Onze brandmeldingsinstallaties waarschuwt u vroegtijdig. Zo kan grote schade en gevaar voor mensenlevens voorkomen worden. Ook de brandweer kan meteen gesignaleerd worden zodat direct professionele hulp gestuurd kan worden.

Onze experts regelen alles. Van het in kaart brengen van vluchtwegen tot installatie en onderhoud van brandmeldings- en ontruimingsinstallaties.
Wilt u een vrijblijvende offerte? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

 

Communicatie- en datanetwerken

Bereikbaarheid is van essentieel belang voor iedere organisatie. Uw communicatie- en data-infrastructuur moet dus op orde zijn. Zonder de juiste bekabeling is elke investering in dure apparatuur zinloos. Knook Totaal Techniek is zich daarvan bewust. Wij hebben jarenlange ervaring. Laat u daarom door ons adviseren. We kunnen alle denkbare communicatiesystemen en datanetwerken voor u ontwerpen en installeren. Dit doen wij niet alleen bij bedrijven maar ook bij u thuis.

datanetwerk

 

domotica
Slim wonen met domotica

Vergeten het licht uit te doen maar u bent niet thuis? Of wilt u het juist aandoen om inbraak te voorkomen? Of wilt u gewoon vanuit uw luie stoel de gordijnen dichtdoen? Dit en nog veel meer is mogelijk met huisautomatisering. Gewoon met je smartphone of tablet. Dat is pas slim wonen.

Nu wilt u natuurlijk niet dat uw buren met hetzelfde systeem dit ook bij u kan doen. Wij leveren daarom veilige en betrouwbare domotica oplossingen.

Een huisautomatiseringssysteem levert niet alleen comfort en veiligheid. U bespaart er ook geld mee. Hoezo? Denk aan lagere energiekosten. U kunt bijvoorbeeld uw verwarming of airco bedienen. Heeft u vragen over andere toepassingen? Neem contact met ons op!