Loodgieterswerk

Loodgieterswerk
Knook Totaaltechniek, is specialist op het gebied van Loodgieterswerk.
gasinstallatie2

Gasinstallatie

Zolang gas veilig in de leidingen blijft is er geen probleem. Maar er kunnen gaslekken ontstaan. Bijvoorbeeld door een verouderde of slechte gasleiding op een gasfornuis of CV-ketel. Ontsnapte gaslucht kunnen verstikking of een ontploffing veroorzaken. Een veilig en deskundig aangelegd gasinstallatie is daarom zeer belangrijk, het is zelfs van levensbelang.

Knook Totaal Techniek BV is een erkend installateur voor het plaatsen en repareren van gasinstallaties. Wij controleren en keuren bestaande en nieuwe gasinstallaties voor zowel particulieren als bedrijven.

Ruikt u een gaslucht of vermoedt u een gaslekkage neem dan direct contact met ons op.
Wij helpen u dan zo snel mogelijk zodat u zich weer veilig voelt in uw woning of bedrijf. Neem ook voor andere vragen over gasinstallaties gerust contact met ons op.

 

CV installatie

Wilt u graag wonen in een behaaglijk huis én besparen in kosten? Of werkt u graag in een aangenaam werkklimaat?

Knook Totaal Techniek BV verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. Denk aan de levering en installatie van een CV-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiator of het vervangen van ketelhuizen. Alles is mogelijk.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op

cv-installatie

 

warmtepomp

Duurzaam verwarmen en koelen met Warmtepompen

Aangename warmte in de winter en verfrissende koeling in de zomer en dat zonder energie te verspillen. Dat kan met de lucht en water warmtepompen die Knook Totaal Techniek BV aanbiedt. Een warmtepomp is te vergelijken met een koelkast, alleen werkt het omgekeerd. Bij een koelkast wordt de warmte uit de koelkast naar buiten geleid. Een warmtepomp gebruikt juist de warmte uit de omgeving om deze binnen weer af te geven aan de vloerverwarming, ventilatorconnectoren of radiatoren en de warmwaterboiler. Dat gebeurt op een duurzame manier, waardoor de warmtepomp zowel energiebesparend áls milieuvriendelijk is.

Bij warmtepompsystemen is het essentieel dat de componenten optimaal op elkaar worden afgestemd. Daarbij moet de installatie deskundig worden ingeregeld. De experts bij Knook Totaal Techniek BV zijn hiervoor opgeleid en hebben een ruime ervaring. Wij garanderen daarom ook een optimale werking van het systeem.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

 

Vloerverwarming

Wat is er lekkerder dan na het koude weer thuis te komen, uw schoenen uit te trekken en verwelkomd te worden door een heerlijk verwarmde vloer? Vloerverwarming wordt daarom ervaren als één van de meest comfortabele vormen van verwarming. Omdat vloerverwarming verwerkt kan worden in de gehele vloeroppervlakte is de warmtestraling gelijkmatig en de warmte overal hetzelfde.

Knook Totaal Techniek heeft vakkundige installateurs voor het aanleggen van maatwerk vloerverwarming. Wij bieden oplossingen voor ieder type ondervloer. Of het nu gaat om een badkamer of grote vloeroppervlakken in bestaande bouw of in nieuwbouw, we adviseren en alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Vervolgens stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat 27/7 kunt genieten van een optimaal klimaat. Knook Totaal Techniek ontzorgt en verzorgt.

Elke situatie is anders, wilt u graag weten wet de mogelijkheden van vloerverwarming voor u is?
Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

vloerverwarming

 

lekkage
Lekkage

Lekkage kan vervelende gevolgen hebben voor uzelf of voor anderen. Een lek kan diverse oorzaken hebben waardoor de oorzaak soms moeilijk te vinden is. Niet voor ons!
Knook Totaal Techniek BV zijn hierin experts. Wij helpen u snel en zorgvuldig bij alle lekkages. Van lekken in waterleidingen tot een daklekkage. Wij sporen niet alleen snel de oorzaak van een lekkage op maar dichten het natuurlijk ook.

Wacht niet tot het water aan uw lippen staat.
Beperk de schade en neem direct contact met ons op.
Onze ervaren en klantgerichte loodgieters zijn u graag van dienst.

 

nefit-logo

Radson